Mihai Perianu

Pentru cine nu-l cunoaște pe Mihai Perianu, o să vă facem o scurtă descriere!

A început să fie pasionat de aruncările la mare distanță cu ani în urmă, dintr-o simplă întâmplare. Era la pescuit cu tatăl său pe lac și după 10 ore de la instalarea pe stand nu au prins niciun pește. La aproximativ 150 de metri în fața acestora era o perdea de stuf în fața căreia se vedeau peștii sărind încontinuu. Cu echipamentul pe care-l deținea la acel moment nu reușea să ajungă aproape de pradă. Cristi Mihalcea a fost primul om pe care l-a urmărit legat de aruncările la distanță, de altfel, acesta chiar i-a schimbat mentalitatea lui Mihai Perianu.

Prima sa participare la un concurs de casting a fost în primăvara anului 2018. Atunci a câștigat categoria distanță, dar și categoria precizie. De atunci și până în prezent a participat la numeroase concursuri, clasânandu-se pe podium la majoritatea dintre ele. Distanța maximă pe care a atins-o în cadrul unui concurs de casting este de 222 m. Distanța a fost obținută cu un fir de 0.25 mm și cu un plb de 113 gr.

Din 2018 este consultant pentru branduri renumite din străinătate, printre ele pot sa enumar Shimano, CarpSpirit, Dynamite Baits.

În 2019, a început sa predea lecții de casting pentru pescarii interesați să își îmbunătățească tehnica de aruncare. Până în prezent la lecțiile sale au participat peste 400 de pescari. Creșterea cea mai mare a numărului de clienți, a venit odată cu anunțarea lecțiilor de casting cu lansete de feeder. Dacă lecții cu lansete de crap s-au mai făcut în trecut, Mihai Perianu e primul și singurul instructor de casting cu lansetele de feeder.