DESPRE CONCURS

Înscrie-te ACUM la „Pescarii au talent”!
Pescăria pornește Nebunia!

Știu că-ți place să pescuiești și că știi toate tainele acestei activități care ne-a adus aproape în comunitatea „Cârligu` lui Gagiu”!
Acum TE PROVOC să demonstrezi că EȘTI cel mai TARE din parcare și că pe lângă pescuit ai și un alt talent care te poate scoate în față.
Înscrie-te ACUM la „Pescarii au talent”!
BANII, DISTRACȚIA și VOIA BUNĂ îți sunt garantate!

Dai la pește, știi un banc tare, cunoști nada cu ochii închiși, te descurci în ale pescuitului sau ești cel mai NEBUN din gașca ta, ești FIX omul pe care-l cautăm.
Andu Gagiu, Claumar Pescar, Baltacul și juratul surpriză sunt pregătiți să-ți spună: „FIR ÎNTINS”.

JURIU

ANDU GAGIU

ANDU GAGIU

Moderatorul singurului PODCAST din Romania despre PESCARI si PESCUIT, Cârligu’ lui Gagiu! Apărut pe YouTube pentru a revitaliza lumea pescuitului din România! Știm cu toții că pescuitul în 2022 s-a schimbat mult față de pescuitul din trecut. Fie că pescuim la crap, că pescuim la copcă sau la feeder, lucrurile din prezent sunt cu totul altele.

CĂTĂLIN TĂTARU "BALTACUL"

CĂTĂLIN TĂTARU "BALTACUL"

Fondatorul celui mai urmărit canal de YouTube din România în materie de Pescuit pe Dunăre și ape sălbatice: BALTACUL!

Are 38 de ani împliniți pe 19 martie. Este născut în orașul Buzău și locuiește în București de la 19 ani.

CLAUDIU POPA "CLAUMAR"

CLAUDIU POPA "CLAUMAR"

Are 35 de ani impliniti pe 1 August la (ora 11:11) și este managerul unuia dintre cele mai mari magazine cu articole pentru pescuit din România, CLAUMAR PESCAR înființat în anul 2002 și moderatorul primei emisiunii pe youtube despre pescuit: The Live Show Claumar, apăruta încă din 13 mai 2014!

MIHAI PERIANU

MIHAI PERIANU

A început să fie pasionat de aruncările la mare distanță cu ani în urmă, dintr-o simplă întâmplare. Prima sa participare la un concurs de casting a fost în primăvara anului 2018. Atunci a câștigat categoria distanță, dar și categoria precizie. De atunci și până în prezent a participat la numeroase concursuri, clasânandu-se pe podium la majoritatea dintre ele.

REGULI CONCURS

Singura regulă de participare la acest concurs este să îți placă pescuitul, iar ceea ce faci să vină din pasiunea ce ne leagă și ne unește în acest proiect. Talentul și încrederea în sine o avem cu toții, însă acum a venit momentul să depășim pragul de a ne demonstra doar nouă acest lucru și de a le arăta în fața tuturor pescarilor din România și nu numai. Fii tu câștigatorul primei ediții “Pescarii au Talent” pentru a putea reda încrederea și celorlalți pescari care nu au curajul să o arate!

ETAPE CONCURS

PREMII OFERITE

Participă la „Pescarii au Talent” pentru că, îți spun  SIGUR, n-ai ce să pierzi. Distracția e garantată, dar iacătă, că și premiile.
Am pregătit pentru tine, CÂȘTIGĂTORULE, premii după cum urmează:
LOCUL 1 – 5.000 de EURO

LOCUL 2 (Premiul de Popularitate) – Pachet de la SPONSORI în valoare de peste 2.000 de EURO. 

PACHETUL ESTE COMPUS DIN: o partidă GRATIS de pescuit, VOUCHERE de la margazinele partenere, ocazia să fii INVITAT SPECIAL într-unul dintre episoadele podcastului Cârligu` lui Gagiu, ANALIZĂ VIDEO și LECȚII DE CASTING)

Asigură-te că citeși regulamentul înainte de înscriere.

Ești pescar și, pe deasupra, ești talentat? Nu ți-ai expus talentul până acum decât în fața prietenilor? Ești capabil să faci ceva ce nimeni nu poate?

Completează formularul de înscriere si participă la cel mai tare concurs pentru pescari!